Aluat pizza

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 16 Oct 2010 | 7033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-550 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml lapte(sau apa)
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat pizza:

Intr-un vas se pune faina,drojdia uscata,zaharul si sarea si se amesteca.Se toarna laptele si uleiul,se adauga uleiul si se framanta un aluat care se pune intr-un vas si se acopera cu o folie alimentara si se lasa la loc cald pana isi dubleaza volumul
Aluatul este suficent pentru 3 pizza de 26 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pizza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat